Walentynkowy Ranwers

Pragniesz zaskoczyć ukochaną osobę odlotową kolacją? A może tego dnia masz ochotę na przekór wszystkim wyjść ze znajomymi dobrze zjeść?  Restauracja Ansaldo zaprasza na Walentynkowy Ranwers! Potrawy w tym dniu powinny uwodzić smakiem, zachwycać oryginalnym sposobem podania, a przede wszystkim rozpalać zmysły i wyobraźnię!  Każdej z par gwarantujemy starannie przygotowane na tę okazję miejsce, które […]

Walentynkowy Ranwers Czytaj więcej

23.01.2024

Pragniesz zaskoczyć ukochaną osobę odlotową kolacją? A może tego dnia masz ochotę na przekór wszystkim wyjść ze znajomymi dobrze zjeść?  Restauracja Ansaldo zaprasza na Walentynkowy Ranwers! Potrawy w tym dniu powinny uwodzić smakiem, zachwycać oryginalnym sposobem podania, a przede wszystkim rozpalać zmysły i wyobraźnię!  Każdej z par gwarantujemy starannie przygotowane na tę okazję miejsce, które

Bogactwo kulinarnej historii Polski z lat 20. XX wieku: smaki epoki międzywojennej

Lata dwudzieste XX wieku w Polsce to okres intensywnych przemian społecznych, gospodarczych i kulturowych. Kulinarne krajobrazy tamtego okresu odzwierciedlały zarówno tradycję, jak i wpływy nowoczesności, tworząc bogactwo smaków, które pozostawiają trwały ślad w historii polskiej kuchni. Tradycyjne dania w polskich domach W latach 20. XX wieku, pomimo trudnych warunków społecznych i ekonomicznych, tradycyjne dania polskiej

Bogactwo kulinarnej historii Polski z lat 20. XX wieku: smaki epoki międzywojennej Czytaj więcej

19.01.2024

Lata dwudzieste XX wieku w Polsce to okres intensywnych przemian społecznych, gospodarczych i kulturowych. Kulinarne krajobrazy tamtego okresu odzwierciedlały zarówno tradycję, jak i wpływy nowoczesności, tworząc bogactwo smaków, które pozostawiają trwały ślad w historii polskiej kuchni. Tradycyjne dania w polskich domach W latach 20. XX wieku, pomimo trudnych warunków społecznych i ekonomicznych, tradycyjne dania polskiej

jesienne posiłki, baner strony

Jesień w Ansaldo

Zapraszamy do skosztowania dań i rozgrzewających napojów z wkładki jesiennej. W jesiennym menu króluje dynia i bogactwo korzennych aromatów. We wkładce pojawiła się m.in. babka z płucek, która serwowana była w czasach 20. lecia międzywojennego – tradycyjny przepis na babkę łączy się tutaj z autorską salsą Szefa Kuchni, co w efekcie daje niebanalne połączenie smaków.

Jesień w Ansaldo Czytaj więcej

09.10.2023

Zapraszamy do skosztowania dań i rozgrzewających napojów z wkładki jesiennej. W jesiennym menu króluje dynia i bogactwo korzennych aromatów. We wkładce pojawiła się m.in. babka z płucek, która serwowana była w czasach 20. lecia międzywojennego – tradycyjny przepis na babkę łączy się tutaj z autorską salsą Szefa Kuchni, co w efekcie daje niebanalne połączenie smaków.

banery strony restauracji Ansaldo

Letnia wkładka w Ansaldo

Zapraszamy już od jutra (24.06) do skosztowania pozycji z naszej letniej wkładki, w której stawiamy na dużą ilość owoców oraz warzyw. Nasi Kucharze tym razem przygotowali dla Państwa 4 propozycje, z których każdy znajdzie coś dla siebie. We wkładce znalazły się jajka po turecku – ostatni hit – podawane z jogurtem greckim, dla miłośników wyrazistego

Letnia wkładka w Ansaldo Czytaj więcej

23.06.2023

Zapraszamy już od jutra (24.06) do skosztowania pozycji z naszej letniej wkładki, w której stawiamy na dużą ilość owoców oraz warzyw. Nasi Kucharze tym razem przygotowali dla Państwa 4 propozycje, z których każdy znajdzie coś dla siebie. We wkładce znalazły się jajka po turecku – ostatni hit – podawane z jogurtem greckim, dla miłośników wyrazistego

banery na stron restauracji Ansaldo

Wiosenna wkładka w Ansaldo

Zapraszamy do skosztowania pozycji z naszej wiosennej wkładki, w której królują szparagi. Szef kuchni przygotował dla Państwa 3 propozycje, które są lekkie, świeże i zielone – czyli takie jak na wiosnę przystało. Dania z wkładki można zamawiać przez cały tydzień w godzinach 12-22 Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych po więcej aktualności:Facebook: https://www.facebook.com/RestauracjaAnsaldoInstagram: https://www.instagram.com/restauracja_ansaldo Zachęcamy

Wiosenna wkładka w Ansaldo Czytaj więcej

02.05.2023

Zapraszamy do skosztowania pozycji z naszej wiosennej wkładki, w której królują szparagi. Szef kuchni przygotował dla Państwa 3 propozycje, które są lekkie, świeże i zielone – czyli takie jak na wiosnę przystało. Dania z wkładki można zamawiać przez cały tydzień w godzinach 12-22 Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych po więcej aktualności:Facebook: https://www.facebook.com/RestauracjaAnsaldoInstagram: https://www.instagram.com/restauracja_ansaldo Zachęcamy

baner na stronę restauracji Ansaldo, Dzień Kobiet

Specjalna oferta na Dzień Kobiet

Już 8 marca zapraszamy serdecznie do Restauracji Ansaldo, aby wspólnie świętować Dzień Kobiet. Specjalnie na tę okazję nasz Szef Kuchni przygotował dwie opcje menu do wyboru. Poza wykwintnymi daniami na Panie będzie czekał także autorski drink. Poniżej prezentujemy naszą ofertę Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych po więcej aktualności:Facebook: https://www.facebook.com/RestauracjaAnsaldoInstagram: https://www.instagram.com/restauracja_ansaldo Zachęcamy do rezerwacji stolików:📞814779509✉️

Specjalna oferta na Dzień Kobiet Czytaj więcej

03.03.2023

Już 8 marca zapraszamy serdecznie do Restauracji Ansaldo, aby wspólnie świętować Dzień Kobiet. Specjalnie na tę okazję nasz Szef Kuchni przygotował dwie opcje menu do wyboru. Poza wykwintnymi daniami na Panie będzie czekał także autorski drink. Poniżej prezentujemy naszą ofertę Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych po więcej aktualności:Facebook: https://www.facebook.com/RestauracjaAnsaldoInstagram: https://www.instagram.com/restauracja_ansaldo Zachęcamy do rezerwacji stolików:📞814779509✉️

Scroll to Top