Spotkania wielkanocne i catering dla firm

22.02.2024

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą wielkanocną dla firm na 2024 rok. Twoja firma szuka miejsca na zorganizowanie spotkania świątecznego, tzw. „jajeczka”? Zapraszamy do naszej restauracji i sal bankietowych LubHotel. Oferujemy trzy propozycje menu zróżnicowanie cenowo. W menu znalazły się dania tradycyjne, kojarzone ze Świętami Wielkanocnymi oraz propozycje z nowoczesnym twistem. A może interesuje Cię …

Spotkania wielkanocne i catering dla firm Czytaj więcej

Dzień kobiet w Restauracji Ansaldo – świętuj razem z Twoją drugą połówką!

16.02.2024

Dzień Kobiet to wyjątkowa okazja do uczczenia i docenienia ważnych kobiet w naszym życiu. Jednym z najpiękniejszych sposobów na wyrażenie miłości i szacunku dla ukochanej jest zaproszenie jej na wyjątkowy wieczór pełen pysznych potraw i niepowtarzalnej atmosfery. Restauracja Ansaldo jest miejscem, które doskonale nadaje się do tego celu. Oferuje ona nie tylko wyśmienite dania kuchni …

Dzień kobiet w Restauracji Ansaldo – świętuj razem z Twoją drugą połówką! Czytaj więcej

Walentynkowy Ranwers

23.01.2024

Pragniesz zaskoczyć ukochaną osobę odlotową kolacją? A może tego dnia masz ochotę na przekór wszystkim wyjść ze znajomymi dobrze zjeść?  Restauracja Ansaldo zaprasza na Walentynkowy Ranwers! Potrawy w tym dniu powinny uwodzić smakiem, zachwycać oryginalnym sposobem podania, a przede wszystkim rozpalać zmysły i wyobraźnię!  Każdej z par gwarantujemy starannie przygotowane na tę okazję miejsce, które …

Walentynkowy Ranwers Czytaj więcej

Bogactwo kulinarnej historii Polski z lat 20. XX wieku: smaki epoki międzywojennej

19.01.2024

Lata dwudzieste XX wieku w Polsce to okres intensywnych przemian społecznych, gospodarczych i kulturowych. Kulinarne krajobrazy tamtego okresu odzwierciedlały zarówno tradycję, jak i wpływy nowoczesności, tworząc bogactwo smaków, które pozostawiają trwały ślad w historii polskiej kuchni. Tradycyjne dania w polskich domach W latach 20. XX wieku, pomimo trudnych warunków społecznych i ekonomicznych, tradycyjne dania polskiej …

Bogactwo kulinarnej historii Polski z lat 20. XX wieku: smaki epoki międzywojennej Czytaj więcej

jesienne posiłki, baner strony

Jesień w Ansaldo

09.10.2023

Zapraszamy do skosztowania dań i rozgrzewających napojów z wkładki jesiennej. W jesiennym menu króluje dynia i bogactwo korzennych aromatów. We wkładce pojawiła się m.in. babka z płucek, która serwowana była w czasach 20. lecia międzywojennego – tradycyjny przepis na babkę łączy się tutaj z autorską salsą Szefa Kuchni, co w efekcie daje niebanalne połączenie smaków. …

Jesień w Ansaldo Czytaj więcej

banery strony restauracji Ansaldo

Letnia wkładka w Ansaldo

23.06.2023

Zapraszamy już od jutra (24.06) do skosztowania pozycji z naszej letniej wkładki, w której stawiamy na dużą ilość owoców oraz warzyw. Nasi Kucharze tym razem przygotowali dla Państwa 4 propozycje, z których każdy znajdzie coś dla siebie. We wkładce znalazły się jajka po turecku – ostatni hit – podawane z jogurtem greckim, dla miłośników wyrazistego …

Letnia wkładka w Ansaldo Czytaj więcej